Cursussen, trainingen en workshops

Algemeen

Is het uw vak om mensen te begeleiden en zoekt u een cursus om uw vaardigheden hierin te optimaliseren, dan is een cursus/training bij Maria Dekker precies het maatwerk dat u zoekt.

Vanuit een breed perspectief van menselijke ontwikkeling en invloeden van life-events en omgeving op het functioneren van mensen geef ik cursussen en trainingen. Naast de standaardtechnieken worden in deze cursussen ook elementen van NLP en hypnoseverwante technieken getraind.

NLP en hypnose hebben lange tijd een ‘geitenwollensokken’-imago gehad. Steeds meer echter blijkt hoe onterecht dit is. Reclame en allerlei vormen van sales maken al decennia lang met veel succes gebruik van deze technieken. Ook wetenschappelijk onderzoek laat steeds meer bewijzen zien voor de werkzaamheid van hypnotische technieken in processen die de gezondheid bevorderen en het welbevinden verhogen.

De technieken die in mijn cursussen, trainingen en workshops behandeld worden, zijn onder meer geschikt voor:

  • Het verbeteren van communicatieve vaardigheden
  • Het verhogen van zelfvertrouwen, o.a. bij gesprekken en presentaties
  • Stressreductie
  • Optimalisering van hulpverleningsgesprekken
  • Het bevorderen van genezing door verandering van de mind-set

Enkele concrete voorbeelden van cursussen, trainingen en workshops vindt u elders op deze website bij: Voorbeelden.

Offerte

Bent u op zoek naar een cursus, training of workshop? Vraag een vrijblijvend gesprek aan. Na het gesprek krijgt u een voorstel met een offerte en beslist u of dit het geschikte aanbod voor uw organisatie is.